Deluxe Sauna Sviitti

Deluxe Sauna Sviitti sijaitsee suoraan järven rannalla, avaten henkeäsalpaavan näkymän kirkkaalle järvelle ja ympäröivään luontoon. Huolellisesti harkittu sisustus, jossa on ripaus teknologista nykyaikaisuutta, luo lämpimän ja houkuttelevan tunnelman, kutsuen vierailijaa rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä.

Varaa Deluxe Sviitti!

 

  • 2 henkilöä
  • 33m²

alk. 350 €/yö

Sijainti ja yhteys

Siikaranta 4
70620 Kuopio
sales@bellalakeresort.fi

Soita tai laita Whatsappia:
+358 504757643

Majoitustyypin kuvaus

Tämä on upea tilaisuus kokea ylellisyyttä järvimatkailussa! Sviitti on suunniteltu tarjoamaan paitsi esteettisesti miellyttävä myös mukava oleskelu, ja siinä on huomioitu nykyaikainen teknologia. Voit rentoutua ja nauttia henkeäsalpaavasta maisemasta moottoroiduilta sängyiltä käsin.

Sviittiin kuuluva oma hirsisauna täydentää tätä ainutlaatuista kokemusta. Voit vilvoitella suojaisalla terassilla, jossa voit ihailla järveä ja sen kauneutta eri vuodenaikoina. Tämä tarjoaa unohtumattoman tilaisuuden rentoutua ja uppoutua järvimatkailun ylelliseen maailmaan.

Mukavuudet

Sauna
Moottoroitu parisänky
Oma laituri
Paras järvinäköala
Ilta-aurinko kesällä laiturilla pisimpään koko alueella
Työskentelypiste
Wifi
Keittiösyvennys
sviitti kuopio - bella lake resort

Joidenkin luonto on kaupungissa

Meillä nautit luonnon läheisyydestä omalta laituriltasi käsin sekä tasokkaasta, henkilökohtaisesta palvelusta ympäristössä, joka tarjoaa runsaasti tekemistä ja tunne-elämyksiä, yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

Joskus on mentävä järvelle nähdäkseen lähelle.

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643

Varaa vierailusi järvellä!

Varaukseen sisältyy aina majoitus upeassa järvenrantasviitissä järvimaisemin, oma laituri ja paikallisista raaka-aineista valmistettu aamiainen.