Bella Sviitti Saunalla

Bella Sviitti Saunalla sijaitsee aivan järven rannalla, tarjoten upean näköalan kirkkaalle vedelle ja ympäröivään luontoon. Huolellisesti suunniteltu sisustus luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman, joka kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan hetkestä.

  • 2 henkilöä
  • 33m²

alk. 235 €/yö

Sijainti ja yhteys

Siikaranta 4
70620 Kuopio
sales@bellalakeresort.fi

Soita tai laita Whatsappia:
+358 504757643

Majoitustyypin kuvaus

Sviitti Saunalla tarjoaa kauniin, lämpimän ja kutsuvan ympäristön. Täällä voit nauttia aidoista suomalaisista löylyistä omassa hirsisaunassasi, ja vilvoitella voit suojaisalla terassillasi, joka tarjoaa upeita näkymiä järvelle vuodenaikojen mukaan.

Sauna Sviitissä saat nukkua hyvin mukavassa parivuoteessa, ja herätessäsi voit ihastella saaristolaismaisemaa suurten lasiseinien läpi. Huoneessasi on myös pieni keittiösyvennys, wc, kylpyhuone sekä säädettävä työpöytä niille, jotka harkitsevat etätyöskentelyä. Täällä yhdistyy rentoutuminen ja toiminnallisuus, tarjoten täydellisen ympäristön niin lepoon kuin mahdolliseen työskentelyyn.

 

Mukavuudet

Sauna
Parivuode
Työpöytä
Järvimaisema
Yksityinen terassi
Wifi
Keittiösyvennys

Joidenkin luonto on kaupungissa

Meillä nautit luonnon läheisyydestä omalta laituriltasi käsin sekä tasokkaasta, henkilökohtaisesta palvelusta ympäristössä, joka tarjoaa runsaasti tekemistä ja tunne-elämyksiä, yksin, kaksin tai isommalla porukalla.

Joskus on mentävä järvelle nähdäkseen lähelle.

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643