Kaikkia asioita ei voi selittää järvellä

Bella Lake Resortissa persoonallinen ympäristö ja mahtavat mahdollisuudet muodostavat ainutlaatuisen kokonaiselämyksen, joka täytyy kokea itse.

Bella on unelmapaikka, jossa korkeatasoinen majoitus vesirajaan sijoittuvissa rantasviiteissä ja kuvankaunis urbaani järvimaisema saavat seurakseen Bellanrannan ehtymättömät palvelut.

Meillä voit nauttia omasta taidepuistostamme, naapurimme Saanan upeista SPA-elämyksistä ja lähiruokaa tarjoavasta à la carte -ravintolasta tai palkittujen pienpanimoiden antimista. Ja jos olet liikkuvaisella tuulella, voit pelailla padelia, petankia tai citygolfia, suunnata järvelle suksin, supilla tai jetillä – tai kipaista kaupungille hummaamaan. Mielesi mukaan.

Iso-Kallan Panimo

Iso-Kallan Panimon Oluthuoneella palvelee myymälä ja juomaravintola. Voit nauttia savolaista hyvvyyttä paikan päällä kahdessa eri kerroksessa sekä kesäisin myös ulkoterassillamme. Panimollamme on tuotteille ulosmyyntioikeus, joka takaa sopivan hinnan ja paremman mielen ostajalle.

 

Lignell&Piispanen

Tislaamokierros, Tasting, Arctic Bar, Tehtaanmyymälä

Vierailukeskus Bellanrannassa tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

 

Huippu Center

 

Kylpylä/Spa

Naapurimme Saana tarjoilee unohtumattomia Saana-elämyksiä.

 

Bellanpuisto

Bellanpuisto on kesäkeidas Bella Lake Resortin naapurissa. Alueelta löytyvät citygolf, neljä valaistua padelin ulkokenttää, petankkikentät, kioskikahvila anniskeluoikeuksin sekä viihtyisä kesäterassi.

Bella Wake

Olemme avanneet koko Savon ensimmäinen veden päällä kelluvan Vesipuiston! Tarjontaamme kuuluu tällä hetkellä myös muuta hauskaa aktiviteettia kuten SUP-lautailua, SUP-Joogaa, kajakointia ja vesijetteilyä.

 

Puijo Peak

Täysin uudistettu Puijon matkailualue palvelee vuoden jokaisena päivänä. Puijolla pääset kokemaan luonnon rauhan kuitenkin lähellä kaupungin vilinää ja ihailemaan henkeäsalpaavista maisemista Puijon Tornista. Tornissa palvelee päivittäin matkamuistomyymälä ja Tornikahvila.

Kuntokeskus Energy

Mitä jos tulisit Energy kuntosalille treenaamaan ja viettämään urheilullista laatuaikaa? Kuntokeskus on
avoinna 24/7 kulkutunnisteella ja asiakaspalvelija auttaa sinua viihtymään toimiston aukioloaikoina.

Wario hyvinvointipalvelut

Wario Kuopio on koko perheen hyvinvointikeskus Kuopion keskustassa. Tarjoamme palveluita myös suoraan Sviittiinne.

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643