Kaikkia asioita ei voi selittää järvellä

Bella Lake Resortissa upea majoitus ja kuvankaunis urbaani järvimaisema saavat seurakseen Bellanrannan ehtymättömät palvelut.

Meillä voit nauttia omasta taidepuistostamme, naapurimme Saanan upeista SPA-elämyksistä ja lähiruokaa tarjoavasta àla carte -ravintolasta tai palkittujen pienpanimoiden antimista.

Persoonallinen ympäristö ja mahtavat mahdollisuudet luovat tunne-elämyksiä, jotka on koettava itse.

Kylpylä / SPA

Resortimme vieressä sijaitseva Matkailukeskus Saana kätkee sisälleen saunoja ja spa-elämyksiä. Kylpylässä pääset saunomaan palkitussa puulämmitteisessä savusaunassa tai sisällä sijaitsevassa sähkösaunassa. Saanasta löytyy kaksi lämmitettyä ulkoallasta ja sisältä poreallas.

Ravintola yhteistyöt

Ravintolapalvelumme toteutetaan yhteistyössä useiden herkullisten kuopiolaisravintoloiden kanssa. Olemme huolellisesti valinneet joukkoon muutamia ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ravintoloita. Jos harkitsette ravintolapakettia, ottakaa yhteyttä osoitteeseen sales@bellalakeresort.fi, niin hoidamme varaukset puolestanne.

Aktiviteetit

Kuopio tarjoaa paljon aktiviteetteja. Meidän kauttamme saat parhaat vinkit ja varaamme aktiviteetin puolestanne.

Aamupala sviittiin

Nauti aamiainen juuri niin kuin sinä haluat. Ota rennosti ja tilaa aamiainen sviittiin lisämaksusta varauksen yhteydessä. Oishan se nyt sviittii.

Unelmien Hääyö

Haluatteko tulla nauttimaan hääyöstänne upeissa maisemissa. Sviitissä teitä odottaa shamppanja ja aamupala toimitetaan teille sviittiin, koska rakkaus vaatii oikean majoituksen.

 

Täydellinen työpäivä

Kyllästynyt kyntämään hälyisten hotellien merta?

Tarjoamme uniikkeja rantasviittejä ja huomaavaista palvelua liikunnallisten, kulinarististen ja kulttuuristen elämysten äärellä. Rentoudu hiljaisuudesta nauttien tai harrasta ihan himona – juuri mielesi mukaan.

Bellanrannasta löydät kokoustilat, aktiviteetit ja virkistysmahdollisuudet täydelliseen työ- tai tyhy-päivään.

Lue lisää

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643