Spa/Kylpylä

Naapurimme Saana tarjoilee unohtumattomia Saana-elämyksiä. Kylpylässä pääset saunomaan aidossa, palkitussa puulämmitteisessä savusaunassa kirkasvetisen Kallaveden rannalla. Span puolelta löytyy kaksi ulkoallasta, sekä sisätiloista sähkösauna ja poreallas.

Varaa Spa elämyspaketti täältä.

 

Kaksi yhdessä. Majoitus ja ravintola. Minä ja sinä. 

Aktiviteetit

Meillä voit nauttia esimerkiksi omasta taidepuistostamme, naapurimme Saanan upeista SPA-elämyksistä ja lähiruokaa tarjoavasta àla carte -ravintolasta tai palkittujen pienpanimoiden antimista, bellanpuiston kesäaktiviteeteista. Kauttamme on myös mahdollisuus ostaa pääsylippu Puijon torniin.

Ravintola yhteistyöt

Ravintolapalvelumme toteutetaan yhteistyössä useiden herkullisten kuopiolaisravintoloiden kanssa. Olemme huolellisesti valinneet joukkoon muutamia ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ravintoloita. Jos harkitsette ravintolapakettia, ottakaa yhteyttä osoitteeseen sales@bellalakeresort.fi, niin hoidamme varaukset puolestanne.

Aamupala

Aamiainen nautitaan Paviljongissamme, jossa tarjoilemme paikallisesti tuotettuja ja herkullisia makuelämyksiä järvimaisemassa. Voit myös tilata aamiaisen huoneeseesi lisämaksua vastaan – olethan yhteydessä. Kaupungissa, luonnollisesti.

 

Joskus on mentävä järvelle nähdäkseen lähelle.

Muita elämyksiä

Koe alueellamme jatkuvasti sykkivä elämyksellinen tarjonta! Pysy ajan tasalla ja uppoudu tapahtumiimme seuraamalla niitä aktiivisesti. Tervetuloa nauttimaan unohtumattomista hetkistä kanssamme!

Lue lisää

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643