Aamiainen

Aamiainen nautitaan omassa kahvilapaviljongissamme, jossa tarjoillaan paikallista lähiruokaa ja herkullisia makuelämyksiä järvimaiseman ympäröimänä. Aamupalan saa nautittavaksi myös omaan sviittiin lisämaksusta, ole yhteydessä. Kaupungissa luonnollisesti.

Jos haluat tulla nauttimaan aamiaistamme ilman majoitusta sekin onnistuu. Hinta 24€/hlö ja kyselyjä voi laittaa sales@bellalakeresort.fi.

Aukioloajat:

Ma-Pe

7.30-8.30
8.30-9.30
9.39-10.30

 

La-Su

8.00-9.00
9.00-10.00
10.00-11.00

 

 

Rakkaus vaati oikean ravintolan

Ravintolapalvelumme toteutetaan yhteistyössä useiden herkullisten kuopiolaisravintoloiden kanssa. Olemme huolellisesti valinneet joukkoon muutamia ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ravintoloita. Jos harkitsette ravintolapakettia, ottakaa yhteyttä osoitteeseen sales@bellalakeresort.fi, niin hoidamme varaukset puolestanne.

Kaksi yhdessä. Majoitus ja ravintola. Sinä ja hän.

Musta Lammas

Koe unohtumaton elämys ja astu arjen ulkopuolelle Mustan Lampaan makuihin ja holvikellarin tunnelmaan! Elämysmenumme on neljän ruokalajin hiottu kokonaisuus, joka tarjoilee elämyksiä kaikille aisteillesi ylistäen sesonkia sesongin sisällä.

Ravintola Saana

Saanan ravintolassa voit nauttia monipuolisia makuelämyksiä. Naapurimme tarjoilee sesongin ja lähihalueen laadukkaita raaka-aineita. Heillä pääset lounaan ja brunssin lisäksi herkuttelemaan iltaisin Saanan A la cartea ravintolan idyllisissä maisemissa.

Puijon Torniravintola

Tervetuloa nauttimaan lähialueen herkuista 75 metrin korkeuteen, pyörivään Puijon Torniravintolaan. Puijon Torniravintola luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Savon luonto ja tuottajat takaavat raaka-aineidemme tuoreuden ja herkullisuuden.

Luoto

Tunnelmallisen Luodon keittiössä maistuvat laadukkaat ja lähellä tuotetut raaka-aineet, puhtaan maut sekä pienet savolaiset vivahteet.

Joskus on mentävä järvelle nähdäkseen lähelle.

Muita elämyksiä

Koe alueellamme jatkuvasti sykkivä elämyksellinen tarjonta! Pysy ajan tasalla ja uppoudu tapahtumiimme seuraamalla niitä aktiivisesti. Tervetuloa nauttimaan unohtumattomista hetkistä kanssamme!

Lue lisää

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643