Huippu center

Liikuntakeskus Huippu Center Bellanrannassa tarjoaa monipuolisen ja tilavan kuntosalin, jonka laitevalikoima on erittäin kattava ja laadukas. Salin eri tiloissa pääsee esimerkiksi toteuttamaan kiertoharjoittelua tai toteuttamaan vaativampaa voimaharjoittelua. Ilmankostutus salin puolella takaa miellyttävän treenihetken ja laadukkaan sisäilman hengittää. https://huippucenter.fi/kuntosali/

Huippu Centerin jäsenyydet ovat aina joustavia. Jäseneksi voi liittyä milloin itselle parhaiten sopii ja tyypillisesti asiakkuudet ovat 1kk mittaisia tai toistaiseksi voimassa olevia, jolloin irtisanomisaika on vain kuukausi. Jäsenyyksien lisäksi Huippu Centerillä voi treenata myös maksamalla kertakäynnin tai 10 kerran kortin kuntosalille/ryhmäliikuntaan. Tutustu jäsenyyksiin täällä.

Täällä

Avainkortilla kuntosali on avoinna joka päivä klo 05-24, joten oman kulkulätkän tai Huipun uuden sovelluksen avulla treenit on mahdollista toteuttaa joustavasti, oman aikataulun mukaan. Huipun sovelluksen voit ladata sovelluskaupasta. Sovelluksen käytöstä luettavissa lisää täältä.

Täältä

Osallistu Huipun monipuolisille ryhmäliikuntatunneille valitsemalla sopiva jäsenyys, lunastamalla kertakäynti tai 10kerran kortti. Voimassa oleva ryhmäliikuntalukujärjestys nähtävillä Huipun verkkosivulla. Tunneille voit ilmoittautua Huipun vastaanotossa, verkkosivuilla tai Huipun sovelluksessa.

Verkkosivuilla

Yrityksille tarjoamme sopimushintaiset jäsenyydet, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, valmennuspalvelut sekä luennot, joko jatkuvana työhyvinvointipalveluna tai esimerkiksi osana tyhy-tapahtumaa. Lue lisää ja pyydä tarjous.

Lue lisää

Huipun Trampoliiniareenalla on jokaiselle jotakin! Lukuisat trampoliinit ja laaja hyppymonttu sekä useat pelipaikat täydentävät kokonaisuuden, jossa viihtyvät niin isot kuin pienetkin temppuilijat. Pomppuaikasi voit varata ennakkoon myös verkkosivuilta. Järjestämme lisäksi suosittuja tramppatreenejä ryhmäliikunnassa maanantaisin sekä tramppasynttäreitä herkutteluineen. Trampoliiniareena on avoinna vastaanoton aukioloaikoina. https://huippucenter.fi/trampoliiniareena

Nähdään Huipulla, meillä liikkuu kaikki!

—————————————————

Huipun aukioloajat löytyvät täältä: Yhteystiedot

Nyt koulujen kesälomalla 3.6.-7.8.2024 avaamme arkisin jo klo 12.00 Muutoin normaalisti avoinna arkisin klo 14.00 alkaen. Juhannuksena olemme suljettu pe ja la, näkyy poikkeusaukioloajoissa.

PALVELUT: Kuntosali, Ryhmäliikunta, Personal Training ja Trampoliiniareena

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643

Varaa vierailusi järvellä!

Varaukseen sisältyy aina majoitus upeassa järvenrantasviitissä järvimaisemin, oma laituri ja paikallisista raaka-aineista valmistettu aamiainen.