Saapuminen

Autolla: Löydät meidät osoitteesta Siikaranta 4. Saapuessasi etelästä tai pohjoisesta löydät kyltin ”Bellanranta aktiveetti- ja elämyskeskus”. Seuraa kylttiä ja käänny Saaristokadulle. Saaristokadulta Siikarantaan kääntyessä löydät meidät Bella Lake Resort -kyltin kohdalta.
Pysäköidä voit meidän asiakasparkkipaikalle, mikä kuuluu majoituksen hintaan. Avaimen voi hakea autolla suoraan vastaanotosta jättäen samalla tavarasi sviittiin.
Sähköauton latauspaikkoja on kuusi kappaletta, joten kannattaa varata paikka etukäteen varauksen yhteydessä tai sales@bellalakeresort.fi. Lataus maksaa 10€/päivä ja lataus maksetaan vastaanottoon.

Veneellä: Venelaiturin löydät Resortimme vierestä. Laituri tarkoitettu Bella Lake Resortin asiakkaille ja paikkoja tarjolla 12kappaletta. Pysäkäköinti on ilmaista Resortin asiakkaille. Bellanrannasta löytyy myös veneiden tankkauspiste, sekä septitankki.

Julkisella liikenteellä: Saapuessasi Kuopioon junalla tai bussilla pääset kuopion torilta paikallisbussilla linjoilla 5 ja 6 pääset pysäkille Bellanranta E. Aikataulut löydät osoitteesta http://www.vilkku.fi tai vilkku -sovelluksesta. Bussissa käy korttimaksu, käteinen tai sovelluksen kautta ostettu lippu.

Kaupunkipyörä ja sähköpotkulauta: Lähin vilkku fillari pysäkki löytyy naapurimme Saanan pihasta. Vilkku fillarit saat käyttöösi free bike sovelluksella tai netistä https://kaupunkipyorat.kuopio.fi/. Sivusto vaatii rekisteröitymisen.

Biketaxi: Kuopiossa toimii kesäisin Biketaxi. Lataa biketaxi-sovellus tai soita 044 4410 520. Kyytiin mahtuu 2-3henkilöä.

Bellanrannasta kulkevat myös Roll Risteilylaiva, lisätietoja osoitteesta https://www.roll.fi/risteilyt/.

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Siikaranta 4, 70620 Kuopio
+358 50 475 7643
sales@bellalakeresort.f

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643