Läheisyys yllättää

Bella Lake Resort on uudenlaista ja uniikkia majoitusta tarjoava perhetaustainen matkailualan yritys. Joulukuussa 2023 avautuneet 18 sviittiämme sijaitsevat aivan Kallaveden äärellä ja jokaisessa huoneessa on oma laituri. Seesteinen ja kutsuva tunnelma luo loistavat puitteet rentoutumiseen ja hetkestä nautiskelemiseen. Me tuomme luonnon ja ihmiset yhteen.

Paviljonkimme toimii asiakkaiden lounge-tilana. Tullessasi voit sisäänkirjautua paviljongissamme ja saat samalla ajankohtaisimmat tiedot alueesta. Tarjoilemme paviljongissa maistuvan aamiaisemme, jonka voitte halutessanne tilata myös suoraan sviittiinne.

Meille ehdottoman tärkeä arvo on henkilökohtainen ja laadukas palvelu, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Tarjoamme asiakkaillemme aitoa rentoutumista ja luontokokemuksia laadukkaissa Kallaveden rantaan rakennetuissa sviiteissämme.

Meillä on aidosti lupa rentoutua, olla vaan ja nauttia läheisestä luonnosta. Halutessanne Bellanrannan monipuoliset aktiviteetti- ja virkistyspalvelut ovat aivan lähettyvillänne. Annamme mielellämme vinkkejä sopiviin aktiviteetteihin ja muihin alueen palveluihin, jotta vierailunne on juuri haluamanne näköinen.

Olemme täällä asiakkaitamme varten, joten olethan rohkeasti yhteyksissä. Autamme mielellämme kaikissa majoituksiin, aktiviteetteihin ja vierailuusi liittyvissä asioissa.

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643