Puijo Peak

Täysin uudistettu Puijon matkailualue palvelee vuoden jokaisena päivänä. Puijolla pääset kokemaan luonnon rauhan kuitenkin lähellä kaupungin vilinää ja ihailemaan henkeäsalpaavista maisemista Puijon Tornista. Tornissa palvelee päivittäin matkamuistomyymälä ja Tornikahvila.

Tornin ympäristössä on runsaasti luontoreittejä ja Puijon Majan ympäriltä kulkee myös esteetön kansipolku, joka ilahduttaa kausittain vaihtuvilla teemoituksillaan. Puijo kuuluu jokaisen matkailijan käyntikohteisiin, kun saavutaan Kuopioon. Alueelta löytyy myös kausittain vaihtuvia aktiviteetteja; talvisin suosikkina on Snow tube mäenlasku ja kesäisin Puijolla on käytössä upea 18 väyläinen Disc golf rata ja kiekkoja on myös vuokrattavana lipunmyynnistä. Läpivuoden on koettavissa myös virtuaalimäkihyppy elämys.

Sisäänpääsy maksu Puijon Torniin 8€/hlö. Bella Lake resortin asiakkaana saatte sisäänpääsyn hintaan 7€/hlö. Saat resortin henkilökunnalta alennuskupongin.

https://www.puijopeak.fi/

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643

Varaa vierailusi järvellä!

Varaukseen sisältyy aina majoitus upeassa järvenrantasviitissä järvimaisemin, oma laituri ja paikallisista raaka-aineista valmistettu aamiainen.