Täydellinen kesäloma

Unelmien kesäloma järvellä.

Meillä kaikki nukkuvat järvellä. Jalkojesi äärellä aukeaa suuri lasinen ovi, joka vie aamun valossa suoraan omalle laiturille. Kesäisen lämmin järvivesi ja raikastava tuuli suoraan järvenselältä ovat ihaninta kesää!

Kesäloma omalla laiturilla ja järvimaisemalla alkaen 275 € / 2 hlöä / vrk

Varaa!

Oma yksityisyys, oma laituri

Kuvittele suomalainen loma veden äärellä parhaimmillaan. Olemme juuri sitä. Uniikki ja uusi täyspuusta rakennettu sviitti sisältää aina maiseman, oman laiturin, kylpykokemuksen ja hotellin palvelut. Voit vaikka soutaa hotellin veneellä oman terassin äärelle tai viettää päiväpiknikiä laiturillasi.

Varaa sviitti omalla laiturilla!

Saunojan kesäillat

Puolessa sviiteistämme on käsin veistetty hirsisauna, jonka ikkunoista aukeaa huoneen yli järvimaisema. Pehmeät löylyt ja ainutkertainen yhdistelmä uinnin rentoutta raikkaassa järvivedessä tekevät kokemuksesta uniikeimman koko Suomessa.

Saunalliset huoneet löytyvät varaamalla Bella Sviitin saunalla tai DeLuxe Sviitin saunalla.

Varaa saunallinen sviitti!

Elämyspuisto ovesi takana

Bellanrannan alue on Kuopion kesäkeskus. Samassa pihapiirissä voit minigolfata, pelata pentanqueta, harrastaa padelia tai pelata beachvolleyta. Naapurissa sijaitseva Kuopion Saana tarjoaa yhden erilaisen tavan kokea saunamaailma – kaksi erilaista ulkoallasta, savusauna ja suuri terassi alue tuovat järven lähelle.

Tutustu alueeseen

Järvi edessäsi

Kallavesi on osa Saimaata ja sen kauneus mykistää kesäisin. Voit hypätä luotamme vesibussin kyytiin ja lähteä käymään esimerkiksi Rauhalahdella päiväretkellä. Voit varata meiltä myös erilaisia päiväaktiviteetteja kuten vaikka vesijetit toimitettuna omalle laiturillenne käyttöönne. Järjestämme myös kalastusretkiä tai SUP-melontaa alueella.

Ota yhteyttä

Sanoiko joku ruokaa?

Pihapiirissämme on useita kesäravintoloita, joissa paikallisista mauista voi nauttia pitkälle iltaan saakka. Mielenkiintoisimpina nostoina luonnollisesti Ravintola Kuopion Saana, jossa paikallisuus hurmaa lounaalta illalliseen saakka. Iso-Kallan Panimo sen sijaan tarjoaa noin 100 metrin päässä Bella Lake Resortista noin 1,5 tunnin panimokierroksen, jonka aikana käydään läpi pienpanimon historiaa, valmistusprosesseja, huulenheittoa ja tuotteiden maistelua. Maistelukierroksella tutustutaan neljään eri tuotteeseen. Myös kaupungin ja sataman ravintoloiden ääreen pääsee sekä vesibussilla että linja-autolla tai taksilla!

Kesän aamiainen

Kesällä aamu alkaa parhaiten raikkaassa ulkoilmassa siitä nauttien. Luonamme löydätte sekä katetun terassin, täysin avonaisen terassin, että viilennetyn sisätilan. Voitte siis valita mikä alue aamuunne sopii. Kesän aamiaiselle olemme tuoneet enemmän marjoja ja tuoreita raikkaita makuja, salaatteja ja kaikkea mikä kesään ehdottomasti sopii. Luonnollisesti Savossa kun olemme, aamiaispöydästämme löydätte niin riisipiirakat, kalakukon kuin puurotkin. Aamun voit aloittaa myös lasillisella kuohuvaa!

SANNI KEMILÄINEN
Resort Manager
sanni@bellalakeresort.fi
050 475 7643

Varaa vierailusi järvellä!

Varaukseen sisältyy aina majoitus upeassa järvenrantasviitissä järvimaisemin, oma laituri ja paikallisista raaka-aineista valmistettu aamiainen.